O se mea e uiga i totini

zbush_17_015-min_2048x2048

O fa'ailoga ua iai i so'o se mea, mai i totonu o totonu i mea fa'aoga!Fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o mea'ai, o mana'oga a tagata fa'atau mo le ta'ito'atasi e le fa'atapula'aina i lavalava, seevae, ma isi, ae fa'alautele atu i totini au'ili'ili, la'ei lalo ma isi vaega e le iloa.O le aganu'u o totini, lea na tupu mai i se mea faigofie i se mea faʻapitoa, atonu o le isi faiga tele.Totini, e pei o se ofu e ofuina i luga o vae, o mea taua mo i tatou i aso uma mai le aoga i le matagofie.Na faamaumauina i le amataga i Annotations to Ancient and Modern China.

O nei aso, o totini e le na o seevae po'o lalo o ofuvae.O totini pupuu o le a fa'aalia filemu pe a e nofo i lalo, tamo'e pe auai i nisi o gaioiga.O le tulituliloaina o teuga ma le matagofie o totini ua faasolosolo malie lava ona avea ma se filifiliga taua mo i tatou e ofuina i aso uma io tatou olaga.

I aso ua tuanaʻi, sa matou talanoa e uiga i totini o se lanu manino ma mama, ae a o ofuina totini ua sili atu ma sili atu ona lauiloa, o totini lolomi ia mea masani ua maua e le tele o tagata.

360 ° totini lolomi faakomepiuta aveesea atoatoa le tapulaa o le itiiti lanu o totini vulu masani masani, o laina i totonu e leaga ma le toʻa e ofuina, o le vevela faʻaliliuina lomitusi mamanu e le atoatoa, faʻapea foʻi ma se faʻasologa o faʻafitauli e pei o fa'aalia pa'epa'e i le fa'agasologa fa'aloloa.

lomitusi o se elemene taua o fale gaosi oloa e le taitai ona aluese.Pe o loʻo e ofuina ni totini vaʻa, totini, totini faʻaputu poʻo totini, pantyhose i le umi e lolomi ai totini, o loʻo i ai uiga faʻapea: totini lolomi e gauai tele atu i le lotogatasi ma le lotogatasi o le lanu, e le gata o le mamanu mata, e le gata e mafai. fetaui ma ou lagona uma, ae faʻapea foʻi mo fanua eseese e agavaa e tuʻuina atu totini maualuga.

Uni lolomi o le a fesoasoani ia te oe e fai totini felanulanuai masani ia sili atu ona taua ma sili atu le taua o au pisinisi totini!


Taimi meli: Me-25-2021