360 Kaos Kaos Pencetakan koleksi-minyak lukisan Dirancang

Katrangan singkat:

Bahan: Kaos kaki Polyester / Kaos katun opsional

MOQ: 100 Pasangan / Desain / Ukuran

Ukuran: S / M / L


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Desain logo sing apik banget
Desain khusus, desain warna sing kontras, macem-macem warna sing apik kanggo dipilih, modis lan serbaguna.
2. Pilih kain kanthi tliti
Alus, ambegan, grapyak ing kulit, deodorant
Kain sing dipilih saka negara asale, mung disimpen serat sing luwih alus, supaya luwih alus lan luwih alus tinimbang katun biasa, lan ora gampang dibuntel.
3. kaos sikil empuk
4. Nyetak lan dicelup reaktif, ora luntur

Taun terus-terusan ing [kaos kaki katun sing apik]
Kita yakin tenan manawa kekuwatan merek saka kapercayan lan dhukungan saka jutaan konsumen, lan pengawasan lan dorongan media global. Nyedhiyakake produk kanthi kualitas aman lan fungsi sing apik banget minangka jaminan dhasar kanggo kamajuan merek.

Pengepakan

Paket tas poli (Paket khusus kasedhiya kanthi biaya tambahan)

Ukuran kemasan:

S: 50 * 45 * 27CM / 200Berat bobot: 8.2KG

M: 54 * 45 * 27CM / 200Berat bobot: 9.6KG

L: 58 * 45 * 27CM / 200Berat bobot: 11KG

socks-mockup-templates-cover
LBSISI-Life-Clear-Sock-Packing-Bags-Opp-Plastic-Socks-Bag-Transparent-Bag-Packaging-Self-Adhesive-Seal.jpg_q50
Customized-New-Design-Grey-Board-Color-Printing-Socks-Gift-Paper-Boxes-Glove-Packaging-Box-with-Hot-Stamping-Logo
Bombas-Socks-Review-1
Socks_Packaging_4_1

Wektu pangiriman

Cara pambayaran

Transfer kabel TT; Western Union; PayPal

Pangiriman & Transportasi

Paket cilik dikirim liwat paket volume sing jelas, menehi kapal liwat segara, udara, utawa darat. Bisa ditugasake maju utawa forwarder pengiriman sing kerja sama.

7af83859

Kebijakan bali & mbalekake

Pesenan desain khusus TANPA REFUND

Kasarasan

Mesin Cuci Anget, Cuci Nang njero.
Aja Bleach.
Tumble Low Low.
Aja Wesi.
Aja Garing Resik.

Lamaran

Sandhangan kasual. Nyandhang dalan. Sandhangan olahraga. Mlaku nganggo. Nyandhang muter, nyandhang ruangan lsp

compression socks
casual
outdoor socks
cycling socks
dress socks
fashion socks

Faq

Apa sampeyan duwe rega istirahat kanggo pesen luwih akeh?
Ya! Kita nyedhiyakake pesenan akeh kanggo Tim lan Organisasi. Kita uga menehi diskon grosir. Kirim email menyang lily@uniprintcn.com kanggo miwiti.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita