Oven pemanas listrik kanggo kaos kaki

Katrangan singkat:

Pemanas kaos listrik yaiku mesin khusus kanggo kaos kaki digital. khusus kanggo kaos kaki poliester. kaos kaki katun lsp…

Pemanas kaos kaki nggunakake sistem ngowahi conveyor. sing luwih gampang kanggo operasi. sapisan kaos kaki pancing menyang pemanas, sawise 1 puteran. kaos sikil warna tetep metu. suhu panas bisa disetel miturut kaos kaki sampeyan. kontrol kacepetan sing bisa disetel, panel ngarep sing arep dipindhah lan metu bisa nyetel dhuwur karo dawa kaos kaki.

Pemanas dirancang kanthi kabinet kontrol. ngasilake komponen listrik sing wis tuwa saka panggunaan jangka panjang. struktur baja kanthi lukisan.

Kapasitas pemanas kanthi 200 pasang / jam (kira-kira wektu ngobati 3mins, prabédan bakal diwenehake karo detail kaos sikil) sing cocog kanggo produksi pencetakan skala cilik kanthi printer 4 kaos sikil.

Pemanas Produksi sing luwih gedhe bisa disesuaikan karo kapasitas produksi sampeyan.

 

 


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Barang Oven pemanas listrik kanggo kaos kaki
Model UP 2016
Tegangan 220 ~ 380V / 50HZ 3Phase (Kustomisasi)
Daya pemanas 15KW
Rentang suhu operasi Suhu ruangan + 10 ~ 250 ℃
Akurasi kontrol suhu ± 0,1 ℃
Keseragaman suhu kabinet ± 5 ℃
Suhu umum pangguna 50 ~ 200 ℃
Sistem pemanas:
Elemen pemanas Generator pemanas listrik tubular stainless steel tipe W kanthi 2.5KW saben potong lan total 6 lembar, lan total komponen pemanas yaiku 15KW, lan umur layanan terus bisa nganti luwih saka 50.000-60.000 jam
Jumlah Unsur Pemanas 1 set 6 lembar
Piranti elemen pemanas Saluran udara sisih
Bahan kabinet mesin:
Ringkesan struktur mesin Jinis peralatan sing digunakake ing loro-lorone angin saluran casing, cocog karo sisih ndhuwur saluran udara, pemanasan siklik ngasilake jinis tekanan udara, mbentuk set lengkap sirkulasi rantai transmisi stainless steel, instalasi pipa pemanas ing saluran sisih oven, bunder motor sing dipasang ing sisih ndhuwur oven, desain sadurunge dikombinasikake kanggo mbukak lawang, bisa nyetel ukuran lawang, operasi rantai gantung internal sing cocog, produk sing gampang dipasang, instalasi pancing kanggo kaos kaki. Kothak kontrol listrik dipasang ing sisih kothak, kanthi efektif bisa nyegah suhu dhuwur ing kothak supaya ora ngalami tuwa komponen listrik ing kothak listrik.
Spesifikasi lan ukuran:
Dimensi kabinet sing digunakake L1500 * W1050 * H1200MM
Ukuran sakabèhé L2000 * W1400 * H2000MM (Kotak kontrol gantung sisi + 250mm)
Ukuran kemasan L2100 * W1700 * H2100MM
NW / GW 400KG / 500KG

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita