360 Kaos kaki Percetakan Dirancang koleksi-minyak lukisan séri

Pedaran pondok:

Bahan: Kaos kaki poliéster / Kaos kaki katun opsional

MOQ: 100 Pasangan / Desain / Ukuran

Ukuran: S / M / L


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Desain logo anu indah
Desain pribadi, desain warna kontras, rupa-rupa warna anu éndah pikeun dipilih, modis sareng serbaguna.
2. Ati-ati pilih lawon
Lemes, napas, ramah kulit, deodorant
Kain anu dipilih ti nagara asalna, ngan ukur serat anu langkung lami dipertahankeun, janten langkung lemes sareng langkung lemes tibatan katun biasa, sareng henteu gampang ditambal.
3. kaos kaki lemes
4. percetakan réaktif sareng ngalelep, henteu luntur

Mangtaun-taun katekunan dina [kaos kaki katun saé]
Kami yakin yén kakuatan mérek asalna tina kapercayaan sareng dukungan jutaan konsumen, sareng pengawasan sareng dorongan média global. Nyayogikeun produk kalayan kualitas anu aman sareng fungsi anu saé pisan mangrupikeun jaminan dasar pikeun kamajuan mérek.

Ngepak

Paket kantong poli (Paket khusus sayogi sareng biaya tambahan)

Ukuran paking:

S: 50 * 45 * 27CM / 200Berat beurat: 8.2KG

M: 54 * 45 * 27CM / 200Berat beurat: 9.6KG

L: 58 * 45 * 27CM / 200Berat beurat: 11KG

socks-mockup-templates-cover
LBSISI-Life-Clear-Sock-Packing-Bags-Opp-Plastic-Socks-Bag-Transparent-Bag-Packaging-Self-Adhesive-Seal.jpg_q50
Customized-New-Design-Grey-Board-Color-Printing-Socks-Gift-Paper-Boxes-Glove-Packaging-Box-with-Hot-Stamping-Logo
Bombas-Socks-Review-1
Socks_Packaging_4_1

Waktos pangiriman

Cara pembayaran

Mindahkeun kawat TT; Persatuan urang Barat; PayPal

Pangiriman & Transportasi

Paket leutik dikirimkeun via bungkus, bungkus volume ageung nunjukkeun kapal ngalangkungan laut, hawa, atanapi darat. Tiasa ditugaskeun panerus atanapi pangiriman pengiriman sacara kooperatif.

7af83859

Kawijakan balik & Ngabalikeun duit

Pesenan desain khusus NO PENGEMBALIAN

Perhatosan

Mesin Nyeuseuh Haneut, Nyeuseuh Di jero Kaluar.
Entong dipasihan pamutih.
Tumbuk Garing Lemah.
Entong disetrika.
Ulah di wasuh garing.

Aplikasi

Pakéan kasual. Pakéan di jalan. Pakéan olahraga. Ngajalankeun pakean. Pakean bersepeda, pakean luar jsb

compression socks
casual
outdoor socks
cycling socks
dress socks
fashion socks

FAQ

Naha anjeun ngagaduhan harga reureuh pikeun mesen deui?
Leres! Kami nyayogikeun pesenan ageung pikeun Tim sareng Organisasi. Kami ogé nyayogikeun diskon borongan. Kirim surélék ka kami di lily@uniprintcn.com pikeun ngamimitian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami