Oven pemanasan listrik pikeun kaos kaki

Pedaran pondok:

Pamanas kaos listrik nyaéta mesin anu dikustomisasi pikeun kaos kaki percetakan digital. khususna pikeun kaos kaki poliéster. kaos kaki katun jsb…

Pemanas kaos kaki ngadopsi sistem konvéror conveyor. anu gampang pikeun operasi. sakali kaos kaki hook kana manaskeun, saatos 1 buleud muter. kaos kaki warna tetep kaluar. suhu manaskeun tiasa disaluyukeun numutkeun kaos kaki anjeun. kadali gancang tiasa diatur, panel payun anu kanggo ngalih sareng pindah kaluar tiasa nyaluyukeun jangkungna ngalawan panjang kaos kaki anjeun.

Pamanas dirancang kalayan kabinet kontrol kumisan. provent komponén listrik sepuh tina jangka panjang nganggo. kontrukturna baja lengkep sareng lukisan.

Kapasitas manaskeun kalayan 200 pasang / jam (diperkirakeun waktos curing 3mins, bédana bakal tunduk kana kaos kaki detil anjeun) cocog pikeun produksi percetakan skala leutik kalayan printer 4 sock.

Pamanas Produksi anu langkung ageung tiasa diluyukeun ngalawan kapasitas produksi anjeun.

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Barang Oven pemanasan listrik pikeun kaos kaki
Modél UP 2016
Voltaseu 220 ~ 380V / 50HZ 3Phase (Kustomisasi)
Kakuatan manaskeun 15KW
Kisaran suhu operasi Suhu kamar + 10 ~ 250 ℃
Akurasi kontrol suhu ± 0,1 ℃
Kabutuhan suhu kabinet ± 5 ℃
Suhu umum pangguna 50 ~ 200 ℃
Sistem manaskeun:
Unsur manaskeun W-type generator pemanasan listrik tubular stainless steel nganggo 2.5KW per lembar sareng total 6 lembar, sareng total kakuatan komponén pemanasan nyaéta 15KW, sareng umur jasa kontinyu tiasa ngahontal langkung ti 50.000-60.000 jam
Jumlah Unsur Pemanasan 1 sét 6 lembar
Alat elemen manaskeun Saluran hawa gurat
Bahan kabinét mesin:
Ihtisar struktur mesin Jinis peralatan ieu dianggo dina dua sisi angin saluran casing, pakait sareng bagian luhur saluran udara pemanasan siklik balik tipe tekanan hawa, ngabentuk set lengkep sirkulasi ranté transmisi stainless steel, pamasangan pipa pemanasan dina saluran samping oven, sirkular motor dipasang di luhur oven, desain sateuacana digabungkeun pikeun muka panto, tiasa nyaluyukeun ukuran panto, operasi ranté gantung internal anu saluyu, merenah nyandak produk, masang pasang pikeun kaos kaki. Kotak kontrol listrik dipasang dina sisi kotak, anu sacara efektif tiasa nyegah suhu luhur dina kotak tina mangaruhan sepuh komponén listrik dina kotak listrik.
Spésifikasi sareng ukuranana:
Diménsi kabinét damel L1500 * W1050 * H1200MM
Diménsi sakabéh L2000 * W1400 * H2000MM (Samping gantung kotak kontrol + 250mm)
Ukuran paking L2100 * W1700 * H2100MM
NW / GW 400KG / 500KG

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami