Што нудиме

UniPrint нуди различни решенија за дигитално печатење за да ги задоволи барањата за печатење на клиентите

1. РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧОРАПИ

● РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА ЧОРАПИ

UniPrint Socks Printer доаѓа со напредна технологија за печатење по барање.Нашата услуга за приспособено печатење чорапи користи мастило CMYK 4colors и можете да ги добиете сите ваши отпечатоци во неограничени бои.Не мора да се грижите за материјалот што го користите, бидејќи UniPrint Socks Printer ви овозможува да печатите на различни материјали како памук, полиестер, волна и бамбус.итн.

UniPrint има долгогодишно искуство, кое ни овозможува да ви го понудиме најдобриот хемиски рецепт за предтретман на памучни, волнени и бамбусови чорапи.Не само што UniPrint ви обезбедува висококвалитетен печатач за чорапи, туку на клиентите им нудиме и други решенија за печатење на дигитални чорапи, како што се печатачи за чорапи, грејачи за чорапи, апарати за пареа за чорапи, миење чорапи, девода за чорапи и машина за сушење чорапи.

● УСЛУГА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

UniPrint им нуди на овие клиенти кои сакаат чорапи за печатење 360, но не сакаат да користат машини.со UniPrint, можете да ги брендирате вашите чорапи со дигитално печатење.без разлика дали се работи за чорапи од полиестер или памучни чорапи.ги имаме двете услуги за печатење.прилагодени чорапи за печатење со низок MOQ
Има многу дизајнерски колекции од кои клиентите можат да изберат ако се мачат да направат дизајни за печатење.месечно ќе им додаваме повеќе дизајни.
тие се 8 серии: 1. Божиќни серии, 2. серии за дизајн на несовпаѓање, 3. спортски серии, 4. серии за сликање во масло, 5. серии цртани, 6. серии со цвеќиња, 7. апстрактни серии, 8. серии со овошје.

● СЕРВИС ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА МАИЦИ

UniPrint им нуди на клиентите услуга за печатење маици.бидејќи некои клиенти сакаат да го направат брендот повеќе облека, но со помал буџет на почетокот.добро е ако клиентите можат да добијат готови производи од нас.имаме залихи празни маици за мали/големи нарачки за печатење.памучната кошула е од брендот Гилдан.кој е квалитетен.и е погоден за печатење DTG.

2. УСЛУГА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
3. РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА МАИЦИ

● РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА МАИЦИ

Со UniPrint DTG печатачот, нема ограничување на боите што можете да ги печатите.Еколошкото мастило на база на вода има висок пигмент и може да добиете отпечатоци со висока резолуција.Услугата за приспособено печатење маици користи 4PCS Original Epson head i3200-A1 за да даде висок излез.Може да го користите печатачот за маици DTG за повеќе материјали како памук, свила, лен и многу повеќе.

UniPrint ви ја обезбедува целата опрема поврзана со печатачот за маици DTG, како машина за предтретман, топлинска преса/фен за тунел, грејач за фиоки и друго.Добијте 12-месечна гаранција со вашиот печатач за маици и најдобрата услуга за клиенти што ќе ви помогне со сите ваши прашања.

● РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ DTF

UniPrint нуди печатач DTF.тоа е директно до технологијата за печатење филм.ви овозможува да пренесувате печатење на сите видови текстилни производи.како што се маици, капи, дуксери.торби, ранци и многу повеќе.она што е неговата предност е што не бара предтретман, така што операцијата е лесна и брза, понатаму DTF не е ограничување на типовите ткаенина.може да се нанесе на памук, полиестер, лен или дури и мешани влакна од различен тип.

ќе имате редовни решенија во боја cmyk+w за производи во бела или темна позадина.има и решение за флуоресентно печатење со 8 бои.флуоресентна боја вклучува.флуо жолта, флуо зелена, флуо розова, флуо портокалова.контактирајте со нас за да добиете повеќе детали за печатењето DTF.

4. РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ DTF
5. РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА СУБЛИМАЦИЈА

● РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА СУБЛИМАЦИЈА

UniPrint Sublimation Printer може да се користи за домашен текстил, графичка облека, рекламни прикази, приспособување подароци и многу повеќе.Главите за печатење Epson i3200-A1 на Sublimation Printer ви овозможуваат да добивате висококвалитетни и со висока резолуција печатење.UniPrint Sublimation Printer користи CMYK 4color мастило за да даде долготрајни резултати.

Со UniPrint Sublimation Printer, добивате ротирачки грејач, топлинска преса и ласерски секач за сите ваши потреби за печатење со сублимација.Специјализирани професионалци им обезбедуваат на сите корисници на UniPrint помош во врска со инсталацијата и сите други прашања за машината.

● УВ РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ НА РАМНО ЛЕР

UniPrint UV печатачот со рамно лежиште е висококвалитетен производ за сите ваши потреби за печатење од акрилни, плочки, стакло, метални плочи, картон и црни рамни површини.Индустриските модели како UV2513 и UV2030 користат глави за печатење Ricoh G5 или G6, а поекономичните модели како UV6090, UV1313 и UV1316 користат глави за печатење Epson i3200 за да дадат најдобри резултати.

Различните модели на UV печатачи со рамно лежиште ви овозможуваат да печатите во различни големини според вашите потреби.Животниот век на LED светилката е 20.000 часа, со помала потрошувачка на енергија.Со печатачот со рамно лежиште UniPrint, добивате брзи отпечатоци по ниска цена.

6. РЕШЕНИЈА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ ПО РАМНО УВ ЛЕР
7. РЕШЕНИЈА ЗА РОТАРИ УВ ПЕЧАТЕЊЕ

● РЕШЕНИЈА ЗА РОТАРИ УВ ПЕЧАТЕЊЕ

Ротирачкото УВ печатење е дигитално УВ инкџет печатење кое ви помага да печатите цилиндрични и конусни предмети.Како и УВ печатачите со рамно лежиште, ротационите УВ печатачи исто така користат технологија на ултравиолетово стврднување.Луѓето користеа ротирачко УВ печатење за печатење шишиња за вино, конусни чаши и лименки.Ротациониот UV печатач UniPrint прифаќа 4 парчиња Ricoh G5i глави за печатење што е индустриска глава, брзина на печатење до 30 секунди за едно шише со отпечатоци CMYK+W+V.

● Потрошни материјали

Хартија за сублимација

UniPrint Sublimation Printer доаѓа со Sublimation Paper за сите ваши потреби за печатење.Можете да добиете разновидна хартија, во зависност од тоа што ви треба.Хартијата за сублимација доаѓа во 50g, 60g, 70g, 80g, 90g, 100g и 120g.

Инкџет мастило

Со UniPrint печатачите, можете да добиете Inkjet Ink за секој тип на печатач.Широкиот опсег на мастила вклучува мастило за сублимација, УВ мастило, реактивно мастило и кисело мастило.

Резервни Делови

UniPrint на сите клиенти им нуди резервни делови за печатачите.Може да добиете индустриски глави за печатење како Ricoh G5 и G6, како и економични глави за печатење Epson како DX5 DX7 или i3200.

Предтретман

Со UniPrint Socks Printer и DTG Printer, не само што го добивате печатачот и целата опрема, туку и се што ви треба за предтретман за чорапи и предтретман за маици, вклучително и предтретман за бели маици и предтретман за темни маици .

8. Потрошни материјали