Бели чорапи

 • Бели чорапи полиестер

  Бели чорапи полиестер

  Ставка: Бели чорапи - обични полиестерски чорапи

  Услуга: Прилагодено печатење

  Состав на материјал: 85% полиестер, 10% памук, 5% спандекс

  Времетраење на примерокот: 3 ~ 5 дена

  MOQ: 100 парови / Дизајн / Големина

 • Бели чорапи памучни

  Бели чорапи памучни

  Ставка: Бели чорапи-обични памучни чорапи

  Услуга: Прилагодено печатење

  Состав на материјал: 85% исчешлан памук, 10% полиестер, 5% спандекс

  Времетраење на примерокот: 3 ~ 5 дена

  MOQ: 100 парови / Дизајн / Големина

  Големина: унисекс.