Машина за печатење чорапи

 • Мултифункционална машина за печатење дигитални чорапи 360°

  Мултифункционална машина за печатење дигитални чорапи 360°

  Дигитален печатач за чорапи погоден за сите видови материјали чорапи.како што се памучни чорапи, полиестерски чорапи, чорапи од бамбус.волнени чорапи итн. Различни модели на чорапи како чорапи за фустани.спортски/атлетски чорапи.чорапи за секојдневна облека итн.

  ※ Машината за печатење чорапи Uniprint усвои ваљак за печатење што може да се одвојува што ни овозможува да печатиме 2 чорапи во исто време.

  ※ Технологија за печатење на демонд која ни овозможува да правиме приспособено печатење чорапи во помала количина.

  ※ Со мастилата CMYK 4 бои може да се испечатат сите делови/дизајн со поголема верност на боите и повисоки резолуции за печатење.

  ※ Опремен со 2 парчиња оригинална глава за печатење на Epson со висок капацитет 50 пар/час (400 пара/ден)

 • Електрична печка за греење за чорапи

  Електрична печка за греење за чорапи

  Електричниот грејач за чорапи е прилагодена машина за дигитално печатење чорапи.специјално за полиестерски чорапи.памучни чорапи итн...

  Грејач за чорапи усвои систем за вртење на транспортери.кои полесно за работа.еднаш закачете ги чорапите во грејачот, по 1 круг вртење.Излегува чорапи со фиксна боја.температурата на греењето може да се прилагоди според вашите чорапи.прилагодлива контрола на брзината, предната плоча која за вселување и излегување може да ја прилагоди висината според должината на вашите чорапи.

  Грејач дизајниран со индивидуален контролен кабинет настрана.докажува стареење на електричните компоненти од долготрајна употреба.целосно челична конструкција со сликање.

  Не'рѓосувачки Транспортен систем 40 парчиња/циклус, Капацитет на грејач со 300 парови/час (проценето време на стврднување 3,5 минути, разликата ќе зависи од вашите детални чорапи) погоден за производство на печатење во мали размери со печатачи со 6 чорапи.

  Грејач за поголемо производство може да се прилагоди според вашиот производствен капацитет.

   

   

 • Индустриски чорапи пароброд

  Индустриски чорапи пароброд

  Индустриски пароброд за чорапи кој е прилагоден пароброд за употреба во дигитални чорапи за печатење.особено за памучни чорапи, чорапи од бамбус, волнени чорапи.на овие природни влакна ќе им треба процес на испарување на висока температура за да се направат мастилата/боите фиксирани во предива.

  Паробродот за чорапи вклучува 2 колички кои се развиени за клиентите да имаат полесна работа.поради тоа што по печатењето мастилата на чорапите не се исушија.така што може да се ракува само со делот од прстите на чорапите и да се закачи во количката за следниот процес на испарување.

  Машината може да се прилагоди ако има поголем производствен капацитет.овој модел е редовен модел со 200 парови/циклус.(референтна количина, разликата ќе биде подложена на различни модели на чорапи)

 • Индустриска машина за перење чорапи

  Индустриска машина за перење чорапи

  Индустриска машина за перење.погоден за текстилни производи, како што се чорапи, постелнина, ткаенина итн.

  Различен капацитет може да се избере според вашите производствени потреби.

 • Индустриска авто-интегрирана девода + машина за перење

  Индустриска авто-интегрирана девода + машина за перење

  Индустриска авто-интегрирана девода+машина за перење може да се примени на текстилни производи.како што се чорапи, постелнина, ткаенина итн.

  Различен капацитет може да се избере според вашите производствени потреби.

  Автоматска машина за перење со целосен компјутерски LCD дијалог интерфејс.голем екран за прикажување.има 30 различни опции за процедури за перење.може да ги исполни барањата за секое перење, пред-миење, стерилизирање, плакнење, белење и течење може да се заврши автоматски.

 • Индустриски чорапи Dewater

  Индустриски чорапи Dewater

  Индустриска машина за одводнување вода.Прифатете го режимот на центрифугална дехидрација, погоден за текстилни производи, како што се чорапи, постелнина, ткаенина итн.

  Различен капацитет може да се избере според вашите производствени потреби.лесен и флексибилен за ракување.

 • Индустриски фен за чорапи

  Индустриски фен за чорапи

  Индустриска машина за сушење.погоден за сите видови текстилни производи, како што се чорапи, постелнина, крпа итн.

  Машината за бојадисување е целосно челична конструкција со дизајн на големи врати.удобен 180 на слобода за отворање на вратата и вадење/внесување материјали.усвои пренос на појас со триаголник, непречено трчање.низок шум.безбеден и сигурен.

  Различен капацитет може да се избере според вашите производствени потреби.

 • Мастило за сублимација

  Мастило за сублимација

  Употреба на мастило за сублимација за глави за печатење Epson dx5/dx7/3200.мастило за база на вода.еколошки.

  Може да се користи за директно печатење на полиестерски чорапи.